Kiderült, kik a legjobb cukrászok: magyar fagyi nyerte az első díjat a római versenyen

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült, kik a legjobb cukrászok: magyar fagyi nyerte az első díjat a római versenyen

Nemzetközi versenyen nyert első díjat a magyar fagyi: a római Gelato Festival Europa zsűrije az új generációs fagylaltok kategóriájában díjazta Fazekas Ádám cukrászt pisztáciafagylaltjáért.

Fazekas Ádám Rómában egy holland és egy svéd cukrászt megelőzve került a dobogó tetejére. A budapesti Fazekas Cukrászdában lehet megkóstolni a győztes édességet, ahol a természetben megtalálható alapanyagokból készülnek a fagylaltok, főzött technológiával, írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Nem véletlen, hogy a római döntőt megelőző magyarországi versenyen Fazekas Ádám nemcsak kategóriájában lett első, de abszolút győztesként is vitte a prímet.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

cukrászat

fagylalt

verseny