Kiderült, kik a legjobb cukrászok: magyar fagyi nyerte az első díjat a római versenyen

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült, kik a legjobb cukrászok: magyar fagyi nyerte az első díjat a római versenyen

Nemzetközi versenyen nyert első díjat a magyar fagyi: a római Gelato Festival Europa zsűrije az új generációs fagylaltok kategóriájában díjazta Fazekas Ádám cukrászt pisztáciafagylaltjáért.

Fazekas Ádám Rómában egy holland és egy svéd cukrászt megelőzve került a dobogó tetejére. A budapesti Fazekas Cukrászdában lehet megkóstolni a győztes édességet, ahol a természetben megtalálható alapanyagokból készülnek a fagylaltok, főzött technológiával, írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Nem véletlen, hogy a római döntőt megelőző magyarországi versenyen Fazekas Ádám nemcsak kategóriájában lett első, de abszolút győztesként is vitte a prímet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

cukrászat

fagylalt

verseny