Kiderült, kik a legjobb cukrászok: magyar fagyi nyerte az első díjat a római versenyen

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült, kik a legjobb cukrászok: magyar fagyi nyerte az első díjat a római versenyen

Nemzetközi versenyen nyert első díjat a magyar fagyi: a római Gelato Festival Europa zsűrije az új generációs fagylaltok kategóriájában díjazta Fazekas Ádám cukrászt pisztáciafagylaltjáért.

Fazekas Ádám Rómában egy holland és egy svéd cukrászt megelőzve került a dobogó tetejére. A budapesti Fazekas Cukrászdában lehet megkóstolni a győztes édességet, ahol a természetben megtalálható alapanyagokból készülnek a fagylaltok, főzött technológiával, írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Nem véletlen, hogy a római döntőt megelőző magyarországi versenyen Fazekas Ádám nemcsak kategóriájában lett első, de abszolút győztesként is vitte a prímet.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

cukrászat

fagylalt

verseny