Visszahívja a népszerű chipset a Lidl: allergéneket tartalmazhat

HelloVidék   
  Megosztom
Visszahívja a népszerű chipset a Lidl: allergéneket tartalmazhat

Nem jelölt allergént tartalmazó burgonyasnacket hív vissza a Lidl, mivel a szulfitokra allergiások számára veszélyes lehet. Arra kérik a vásárlókat, hogy aki a kén-dioxidra (szulfitokra) érzékeny/allergiás ne fogyassza el, hanem vigye vissza a terméket a forgalmazó üzletbe.

A Lidl Magyarország farról tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt, hogy visszahívják az alábbi azonosítókkal ellátott burgonyasnackeket, mivel azok allergén kén-dioxidot tartalmaznak. Az allergén adalékanyagot az összetevők felsorolásánál nem jelölték, így az érintett tételek fogyasztása a szulfitokra allergiások számára veszélyes lehet.

A termék adatai:

Termék neve: Snack Day Burgonyasnack Paprikás ízesítésű, 175g

Márka: Snack Day

Csomagolás: hengeres doboz

Gyártó: Trüller Knabber-Gebäck GmbH (Németország)

MMI: 19.10.2020

02.11.2020

Forgalmazó: Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország megkezdte a termékek forgalomból való kivonását és a vásárlóktól való visszahívását.

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy aki a kén-dioxidra (szulfitokra) érzékeny/allergiás – ne fogyassza el , vigye vissza a fenti azonosítóval ellátott terméket a forgalmazó üzletbe, ahol a vételárat blokk nélkül is visszafizetik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

chips

burgonya

étel

termék

termékvisszahívás

lidl