Nem semmi program a Balatonnál: Jókai-bableves főzőversenyt rendeznek áprilisban

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi program a Balatonnál: Jókai-bableves főzőversenyt rendeznek áprilisban

Már lehet jelentkezni Balatonfüreden a Jókai Napok elmaradhatatlan gasztronómiai eseményére. A helyszín ezúttal is a hangulatos Koloska-völgy, de hozzuk a részleteket is!

A XXXI. Jókai Napok programjaként, idén 19. alkalommal rendezik meg a nagy közönségsikernek örvendő Jókai-bableves főzőversenyt, melyre 3 fős csapatok nevezhetnek. A hangulatos völgyben rendszerint mintegy hatvan csapat főz, várhatóan ezúttal is legalább ennyiféle Jókai-bablevest lehet majd kóstolni a rendezvényen - írta a Balatonfüred.hu.

A főzőversenyt április 30-án, szombaton, 10 órától tartják a Koloska-völgyben. A völgy természetvédelmi terület, ezért a szervezők kérik lehetőség szerint a műanyagok mellőzését, sőt a zsűrizésnél és a kínálásnál is szempont lesz a környezetvédelem.

A Jókai-bableves főzőversenyre kizárólag a jelentkezési lap kitöltésével,

leadásával, illetve a nevezési díj befizetésével lehet nevezni április 14-ig.

A jelentkezési lap, versenyszabályzat itt tölthető le.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balatonfüred

jókai napok

gazstronómia

jókai bableves