Figyelem, pályázattal segítik a hátrányos helyzetű térségeket!

MTI   
  Megosztom
Figyelem, pályázattal segítik a hátrányos helyzetű térségeket!

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány közleményében pályázatot hirdetett meg a Felső Tisza Minőség Védjegy elnyerésére.

Pályázat indult a Felső - Tisza Völgye Minőségi Védjegy elnyerésére, a kiíró a Falvak Kultúrájáért Alapítvány (Budapest) és a Felső - Tisza Völgye Vidékfejlesztési Egyesület (Vásárosnamény).

Pályázhatnak:

Önkormányzatok, civilszervezetek, vállalkozók és magánszemélyek

Pályázat céljai:

A helyi termékek és szolgáltatások elismerésével, országos és nemzetközi népszerűsítésével a hátrányos helyzetű térség életminősége fejlődésének, valamint az integrált négyeshatár-menti együttműködés elősegítése.

A védjegy célja:

A helyi termékek és szolgáltatások eladhatósági szintjének fokozása, a vállalkozások versenyképessége megőrzése, és innovatív megoldások elismerése. Ezen belül: a megfelelő szakmai alapon, és korlátozott számban adományozott elismeréssel fokozni a minőségi termék és szolgáltatás iránti keresletet; az elismert termékek és szolgáltatások hazai és külföldi bemutatón és vásáron, országos minősítéseken való részvételének elősegítése; a termékek határon túli elhelyezése lehetőségeinek szélesítése, valamint a szolgáltatások iránt érdeklődő beutazó forgalom emelkedése; a vásárlói bizalom, a tudatos fogyasztói magatartás kialakításának elősegítése.

2019. évben maximum 3 - 3 elismerés kerül átadásra termék és szolgáltatás kategóriában. A pályázat formája kötetlen.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tisza

pályázat

védjegy