Most érkezett a hír: robbanás volt az egyik vidéki gyárban

HelloVidék   
  Megosztom
Most érkezett a hír: robbanás volt az egyik vidéki gyárban

Robbanás volt Dunakeszin a Lighttech Lámpatechnológiai Kft. üzemében. Mindez még hétfőn dél körül történt, de aznap nem jelentek meg erről hírek, a helyi Keszi Channel is csak kedden délelőtt számolt be az eseményről - írja a Magyar Hang.

A lap megírta, hogy Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese megkeresésükre megerősítette azt, hogy robbanás történt az üzem területén. A robbanás során tűz nem keletkezett, azonban a dolgozókat evakuálták a csarnokból és felmérték az egészségügyi állapotukat. Az ellenőrzések során kiderült, hogy egészségre és környezetre káros anyagot nem mutattak ki a levegőben.

A Lighttech Lámpatechnológiai Kft. világítótesteket és szoláriumcsöveket gyárt. A Keszi Channel úgy tudja, hogy egy közel 150 méteres, túlnyomásos műanyag levegőztető robbant fel, a repeszdarabok pedig egy embert könnyebben megsebesítettek, több mint 10 ember pedig könnyű hallássérülést szenvedett.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dunakeszi

gyár

üzem

robbanás

katasztrófa

katasztrófavédelem

tűzoltók

tűzoltóság