Most érkezett a hír: robbanás volt az egyik vidéki gyárban

HelloVidék   
  Megosztom
Most érkezett a hír: robbanás volt az egyik vidéki gyárban

Robbanás volt Dunakeszin a Lighttech Lámpatechnológiai Kft. üzemében. Mindez még hétfőn dél körül történt, de aznap nem jelentek meg erről hírek, a helyi Keszi Channel is csak kedden délelőtt számolt be az eseményről - írja a Magyar Hang.

A lap megírta, hogy Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese megkeresésükre megerősítette azt, hogy robbanás történt az üzem területén. A robbanás során tűz nem keletkezett, azonban a dolgozókat evakuálták a csarnokból és felmérték az egészségügyi állapotukat. Az ellenőrzések során kiderült, hogy egészségre és környezetre káros anyagot nem mutattak ki a levegőben.

A Lighttech Lámpatechnológiai Kft. világítótesteket és szoláriumcsöveket gyárt. A Keszi Channel úgy tudja, hogy egy közel 150 méteres, túlnyomásos műanyag levegőztető robbant fel, a repeszdarabok pedig egy embert könnyebben megsebesítettek, több mint 10 ember pedig könnyű hallássérülést szenvedett.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dunakeszi

gyár

üzem

robbanás

katasztrófa

katasztrófavédelem

tűzoltók

tűzoltóság