Most érkezett a hír: robbanás volt az egyik vidéki gyárban

HelloVidék   
  Megosztom
Most érkezett a hír: robbanás volt az egyik vidéki gyárban

Robbanás volt Dunakeszin a Lighttech Lámpatechnológiai Kft. üzemében. Mindez még hétfőn dél körül történt, de aznap nem jelentek meg erről hírek, a helyi Keszi Channel is csak kedden délelőtt számolt be az eseményről - írja a Magyar Hang.

A lap megírta, hogy Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese megkeresésükre megerősítette azt, hogy robbanás történt az üzem területén. A robbanás során tűz nem keletkezett, azonban a dolgozókat evakuálták a csarnokból és felmérték az egészségügyi állapotukat. Az ellenőrzések során kiderült, hogy egészségre és környezetre káros anyagot nem mutattak ki a levegőben.

A Lighttech Lámpatechnológiai Kft. világítótesteket és szoláriumcsöveket gyárt. A Keszi Channel úgy tudja, hogy egy közel 150 méteres, túlnyomásos műanyag levegőztető robbant fel, a repeszdarabok pedig egy embert könnyebben megsebesítettek, több mint 10 ember pedig könnyű hallássérülést szenvedett.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dunakeszi

gyár

üzem

robbanás

katasztrófa

katasztrófavédelem

tűzoltók

tűzoltóság