Most érkezett a hír: robbanás volt az egyik vidéki gyárban

HelloVidék   
  Megosztom
Most érkezett a hír: robbanás volt az egyik vidéki gyárban

Robbanás volt Dunakeszin a Lighttech Lámpatechnológiai Kft. üzemében. Mindez még hétfőn dél körül történt, de aznap nem jelentek meg erről hírek, a helyi Keszi Channel is csak kedden délelőtt számolt be az eseményről - írja a Magyar Hang.

A lap megírta, hogy Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese megkeresésükre megerősítette azt, hogy robbanás történt az üzem területén. A robbanás során tűz nem keletkezett, azonban a dolgozókat evakuálták a csarnokból és felmérték az egészségügyi állapotukat. Az ellenőrzések során kiderült, hogy egészségre és környezetre káros anyagot nem mutattak ki a levegőben.

A Lighttech Lámpatechnológiai Kft. világítótesteket és szoláriumcsöveket gyárt. A Keszi Channel úgy tudja, hogy egy közel 150 méteres, túlnyomásos műanyag levegőztető robbant fel, a repeszdarabok pedig egy embert könnyebben megsebesítettek, több mint 10 ember pedig könnyű hallássérülést szenvedett.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dunakeszi

gyár

üzem

robbanás

katasztrófa

katasztrófavédelem

tűzoltók

tűzoltóság