Dübörög a munka Karcagon: ők nyerhetnek a legtöbbet a közfoglalkoztatással

MTI   
  Megosztom
Dübörög a munka Karcagon: ők nyerhetnek a legtöbbet a közfoglalkoztatással

Azokat célozták meg, akik a versenyszférában, azaz az elsődleges munkaerő-piacon nem tudnak elhelyezkedni. A cél, hogy ne segélyekből, alkalmi munkákból, hanem bejelentett munkából éljenek meg - írja a szoljon.hu.

Kétszáznyolcvan fővel indult el márciusban a közfoglalkoztatás

- mondja a Molnár Páltól, a városgondnokság igazgatója.

Ahogy a portál írja, a közterületi program keretében az utak kátyúzását végzik, a mezőgazdasági programban pedig kertészetet működtetnek, de folytatódik a munka a térkőüzemben is, ahová egy új gépet szeretnének beszerezni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közfoglalkoztatott

közfoglalkoztatás

program

munka

koronavírus

koronavírus-járvány

munkaerő-piac