Fokozatosan áll vissza a munka: elindult a második műszak is a győri Audi Hungariánál

MTI   
  Megosztom
Fokozatosan áll vissza a munka: elindult a második műszak is a győri Audi Hungariánál

A motorgyártás is fokozatosan áll át a kétműszakos munkarendre, elsőként egy négyhengeres-, egy hathengeres-, és az öthengeres motorgyártó területeken – írta meg a Kisalföld.

Örömömre szolgál, hogy termelésünk újraindulása után mindössze néhány héttel egyes területeinken átállhattunk a kétműszakos gyártásra. Terveink szerint fokozatosan futtatjuk fel termelésünket a háromműszakos munkarendre. Köszönöm munkatársaimnak, hogy rugalmasan és fegyelmezetten alkalmazkodtak az új munkakörülményekhez. A jövőt tekintve bizakodóak vagyunk, és felkészültünk, hogy rugalmasan reagáljunk a folyamatosan változó piaci helyzetre

– mondta Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke.

Ahogy a portál írja, a gyárban időközben egy műszakban újra elindult az elektromos hajtások sorozatgyártása is. Az Audi Hungariánál március közepén állt le átmenetileg a termelés a koronavírus-járvány miatt, hogy a munkahelyeket a megváltozott helyzetnek megfelelően átalakítsák, biztosítva ezáltal a munkatársak egészségének védelmét. Ahogy a cég elárulta, csapatának hozzáállása példaértékű, a munkatársak fegyelmezetten betartják a bevezetett óvintézkedéseket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

győri audi hungária

győr-moson-sopron megye

munka

műszak

koronavírus

koronavírus-járvány