Tolvajokat kapcsoltak le a rendőrök: szeszes italokat, csokoládét loptak a székesfehérvári áruházból

HelloVidék   
  Megosztom
Tolvajokat kapcsoltak le a rendőrök: szeszes italokat, csokoládét loptak a székesfehérvári áruházból

Székesfehérváron, egy a Holland fasoron levő áruházba kértek rendőri segítséget 2020. december 6-án kora délután. Áruházból lopókkal szemben intézkedtek az egyenruhások.

Bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi a párja segítségével szeszes italokat, csokoládét, különböző kozmetikai szereket, valamint beltéri ledes égősorokat kísérelt meg az áruvédelmi eszköz eltávolításával, fizetés nélkül kivinni az áruházból.

A kiérkező járőrök a 20 éves nőt és a 23 éves férfit elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük

- írta meg a police.hu.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

székesfehérvár

tolvajok

rablás

lopás