Többszáz millióból fejlesztenek: ezt az ipari parkot bővítik a Dél-Dunántúl szívében

HelloVidék   
  Megosztom
Többszáz millióból fejlesztenek: ezt az ipari parkot bővítik a Dél-Dunántúl szívében

A tüskei ipari terület fejlesztésére és új iparterület kialakítására 255 millió forint támogatást nyert Dombóvár.

A Területi- és Településfejlesztési Operatív Program támogatása a város két területére vonatkozik és tartalmazza többek között az elektromos- és gázvezeték hálózat bővítését, az útburkolat javítását, napelemes rendszer telepítését, csapadékvíz-elvezetési rendszer kiépítését - olvashatjuk a település honlapján.

A 2017-ben beadott pályázat tartalék listára került, majd decemberben érkezett értesítés, miszerint sikerült Dombóvár számára visszahozni a lehetőséget, és támogatást nyert a szükséges fejlesztésre irányuló pályázat.

Pintér Szilárd polgármester kiemelte, hogy elsődleges cél a barnamezős területen az infrastrukturális fejlesztés, valamint a zöldmezős terület közművesítése hat hektáron. Így a területen működő vállalkozások körülményeinek javítása mellett, új vállalkozások letelepedésének lehetősége is meg fog nyílni a jövőben, melynek eredményeképpen új munkahelyek válnak elérhetővé a dombóváriak számára.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ipari park

fejlesztések

dombóvár