Milliárdos fejlesztés az M1-es autópályánál: logisztikai megapark épül a területen

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Milliárdos fejlesztés az M1-es autópályánál: logisztikai megapark épül a területen

Pátyon 100 hektáros területen létesítenek 400 000 négyzetméter bruttó bérbeadható területű raktár- és gyártó területet több szakaszban. Az M1-es autópálya mellett épülő logisztikai megaparkot több fázisban valósítja meg a Futureal-csoporthoz tartozó HelloParks ipari ingatlanfejlesztő vállalat. Az első ütemben, amelynek előkészítése már megkezdődött, egy 55 000 négyzetméter alapterületű raktárépületet hoznak létre, amely várhatóan 2022 harmadik negyedévére készül el. A beruházás értéke meghaladja az 50 millió eurót.

Az M1-es autópálya mellett, Pátyon 400 000 négyzetméteres logisztikai megaparkot fejleszt több fázisban a Futureal-csoporthoz tartozó HelloParks ipari ingatlanfejlesztő vállalat - közölte a Futureal hétfőn az MTI-vel.

Pátyon 100 hektáros területen létesítenek 400 000 négyzetméter bruttó bérbeadható területű raktár- és gyártó területet több szakaszban.

Ismertetik, hogy a vállalat pátyi fejlesztése kiegészíti a fővárosi agglomerációban északon fekvő HelloParks Fót, és keleten, a repülőtér közelében található HelloParks Maglód projektet, így a Budapest környékére tervezett fejlesztések teljes bérbeadható területe eléri a 900 000 négyzetmétert.

A HelloParks Fóton egy 76 hektáros területen építi az ipari és logisztikai központját, Maglódon pedig egy 46 hektáros telken kezdett hasonló fejlesztésbe. Fóton 330 000 négyzetméter, Maglódon 193 000 négyzetméter raktár- és ipari terület kialakítására van lehetősége.

Nemes Rudolf, a HelloParks vezérigazgatója a közleményben kiemelte, a HelloParks újabb mérföldkőhöz érkezett azzal, hogy immár Budapest nyugati agglomerációjában is megkezdte beruházásait.

A Futureal a kelet-közép-európai régió egyik ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között tartják számon. Alapítása óta a Futureal-csoport portfóliója több mint 180, összesen 3 millió négyzetméter bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projekttel bővült, több mint 5 milliárd euró értékben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

autópálya

páty

beruházás

fejlesztés

logosztikai megapark

megapark

fót

pest megye