Nagyon rossz vége lehetett volna: szivárgott az elektrolit az akkumulátorgyárban

HelloVidék   
  Megosztom
Nagyon rossz vége lehetett volna: szivárgott az elektrolit az akkumulátorgyárban

Úgy derült ki, hogy szivárgott az elektrolit a gödi Samsung-gyárban, hogy a polgármester rákérdezett a pletykára, közösségi oldalán érdeklődött az esetről. Ígéretet kapott a vezetőségtől, hogy ezek után folyamatosan tájékoztatják majd a gyárban zajló eseményekről.

Göd polgármestere, Balogh Csaba pénteken közölte, hogy szivárgott az elektrolit a Samsung SDI telephelyén. Erről azonban nem tájékoztatták a polgármestert, hanem egy pletyka nyomán ő érdeklődött a gyárnál, ahol megerősítették a szivárgásról szóló híreket. Egyben megígérték neki, hogy ezután folyamatosan tájékoztatni fogják. Balogh információi szerint a szivárgás kismértékű volt, és a telephelyen belül kezelték, írja a 444.hu.

Az ellenzéki vezetésű önkormányzattól a kormány a tavaly tavaszi veszélyhelyzet idején egy rendelettel, egyeztetés nélkül elvette a Samsung-gyár területét, különleges gazdasági övezetnek minősítette, és a fideszes vezetésű megyei önkormányzatnak adta, ami azt jelenti, hogy azóta ez a testület oszthatja el az onnan származó adóbevételeket is.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

elektrolit

akkumulátor

göd

gyár

telephely

samsung sdi

polgármester

balogh csaba