Orbán Viktor: ezek a bérek emelkednek januártól 20 százalékkal

Pénzcentrum   
  Megosztom
Orbán Viktor: ezek a bérek emelkednek januártól 20 százalékkal

Orbán Viktor miniszterelnök ma reggel a Kossuth rádióban arról beszélt, hogy aki nem veszi fel az oltást, azt előbb-utóbb megtalálja a koronavírus. Azt javasolta, mindenki vegye fel az oltást. Azt is elmondta, hogy eleinte nem hitte, hogy kell harmadik oltás, viszont később belátta, hogy szükség van rá. Ezután az európai rezsipánikról és a jövő évi gazdasági intézkedésekről beszélt.

A miniszterelnök kitért arra, hogy a gazdasági növekedés nem csak a 80 ezer forintos nyugdíjprémium kifizetését teszi lehetővé. Lesz korrekció is, és törekszenek rá, hogy a 13. havi nyugdíjnak ne csak a felét, hanem az egészét ki tudják fizetni februárban, ennek viszont még nincsenek meg a feltételei. A minimálbéremelés és az szja kérdése is napirenden van, írja a Pénzcentrum.

Hitelből nem lehet bért emelni

- mondta arra a kérdésre Orbán Viktor, hogy a pedagógusok bére mikor emelkedhet. A miniszterelnök arra nem lát esélyt, hogy a pedagógusok bérét, még az idén emeljék, ahogy arról Gulyás Gergely beszélt korábban a Kormányinfón. Jövőre viszont lehetséges, hogy 10 százalékos bérrendezést hajtanak végre és nagyobb emelés 2023-ban jöhet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

orbán viktor

béremelkedés

oltás

harmadik oltás

bejelentés