Ne hagyd ki: vidéken is lesz Modern Gyárak Éjszakája, itt lehet regisztrálni

MTI   
  Megosztom
Ne hagyd ki: vidéken is lesz Modern Gyárak Éjszakája, itt lehet regisztrálni

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)november 12-én, jövő pénteken rendezi meg az 5. Modern Gyárak Éjszakáját. A gyárak és az üzemek idén hibrid formában fogadják az érdeklődőket: a kínálatot személyes gyárlátogatások és virtuális, online túrák is színesítik; félszáznál több vállalkozás már biztosan megnyitja kapuit az érdeklődők előtt, akik csütörtöktől regisztrálhatnak az eseményre a Modern Gyárak Éjszakája oldalán.

Az ITM által életre hívott Modern Gyárak Éjszakája az ország egyik legsikeresebb, vállalati tevékenységet bemutató programsorozata. Könnyen elérhető, közvetlen lehetőséget teremt a vállalkozók és a széles nagyközönség számára, hogy megtapasztalhassák, milyen példaértékű vállalatok működnek Magyarországon. Az összefogás erejével alkalmat biztosít az ágazatukban kiemelkedő vállalatok munkaadói, társadalomszervezői és közösségépítő szerepének bemutatására is. A programok keretében az érdeklődők képet kaphatnak a résztvevő gyárak egyedi megoldásairól, megtekinthetik a digitalizált és automatizált termelési folyamatokat, innovatív technológiákat.

A csatlakozó vállalatok idén számos új látnivalóval készülnek, többek között a repülőgépek karbantartásának kiterjesztett valóságot alkalmazó fejlesztésével, automatizált, távfelügyelettel üzemeltethető pálinkafőzők gyártásával, a világon ma ismert legkorszerűbb üvegfestési technikákkal, az űrben is alkalmazott rádiófrekvenciás technológiák tervezésével és előállításával. A programkínálat az esemény napjáig folyamatosan bővül.

A személyes gyárlátogatások mellett a rendezvény honlapján virtuális séták, gyárbemutató videók, riportfilmek és miniportrék, élő bejelentkezések is elérhetők lesznek 2021. november 12-én. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni csütörtöktől a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon lehet - olvasható a minisztérium közleményében.

Ezen az interaktív térképen megtalálod, hol mindenhol várnak a Modern Gyárak Éjszakáján programok!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

modern gyárak éjszakája

program

gyárlátogatás