Bréking: leállt Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankjának rendszere

HelloVidék   
  Megosztom
Bréking: leállt Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankjának rendszere

Figyelem, leállt az OTP internetbankja. A mobilbankban is vannak fennakadások.

Tisztelt Ügyfeleink! Technikai okokból jelenleg több szolgáltatásunk sem elérhető. Nagy erőkkel dolgozunk a probléma mielőbbi megoldásán. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. OTP Bank

- ez az üzenet fogadja a hitelintézet látogatóit az intézmény honlapján.

Ez fogad az OTP honlapján
Ez fogad az OTP honlapján

A mobilos alkalmazások közül - tette közzé a Napi.hu - a régebbi Smartbank sem indult el hétfőn a reggeli órákban. Az új mobilbank elindul, viszont ott is lehetnek fennakadások, a hitelkártya-adatok ugyanis abban sem elérhetőek.

Néhány perccel később az Indexnek küldött levelében az OTP Bank azt írta, valóban több online szolgáltatásuk nem érhető el jelenleg, ettől függetlenül mind a kártyaelfogadás, mind az ATM-ek, mind pedig a fióki szolgáltatások is elérhetőek, rendben működnek.

A technikai hibát hardverprobléma okozza, mindent megteszünk, hogy mihamarabb helyreálljanak online szolgáltatásaink. Jelezzük majd a szerkesztőségnek, ha elhárult a hiba

– írta a bank.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gazdaág

otp

szolgáltatás

leállás