Figyelem, óvatosan a felajánlásokkal: könnyen átverhetik ezzel a gazdákat

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, óvatosan a felajánlásokkal: könnyen átverhetik ezzel a gazdákat

Felhívják az állattartók figyelmét, hogy a baromfi állatjóléti támogatások igénybevételéhez nincs szükség közvetítőre vagy harmadik fél közreműködésére. A támogatáshoz való hozzájutás, vagy a támogatás mértéke semmilyen összefüggésben nincs ilyen szereplőkkel. Az Agrárminisztérium nem javasolja az állattartók számára az erre irányuló felajánlások vagy ígérvények elfogadását.

A támogatások célja, hogy kompenzálja az állattartó gazdák általános előírásokon felüli erőfeszítéseit annak érdekében, hogy az élelmezési céllal felnevelt állatokat a lehető legjobb körülmények között tartsák, biztosítva ezzel a fogyasztók számára is a mindenkor elegendő, elérhető árú, jó minőségű és biztonságos élelmiszert.

A támogatások igénybevételéhez a termelők közvetlenül a Magyar Államkincstárhoz adják be a támogatási és kifizetési kérelmeiket. A támogatások igénylése és kifizetése a kedvezményezett és a Magyar Államkincstár között közvetlenül zajlik, a támogatási eljárás nem igényli közvetítő vagy harmadik fél részvételét.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

támogatások

állattenyésztők

mezőgazdászok

baromfi állatjóléti támogatás