Konténerhiány Debrecenben? Egyre nagyobb az igény, mégse tudják kiszolgálni

HelloVidék   
  Megosztom
Konténerhiány Debrecenben? Egyre nagyobb az igény, mégse tudják kiszolgálni

Konténerkrízis lépett fel Debrecenben. Az AKSD csak késve, vagy egyáltalán nem tud megrendeléseket vállalni. Ez sokaknak jelenthet gondot és fennakadást.

A konténeres megrendelések száma a korábbi években megszokotthoz képest is sokkal magasabb, közölte Facebook-oldalán az A.K.S.D. Kft. A cég emiatt a leadott megrendelések teljesítését csak hosszabb időre tudja vállalni, illetve az is előfordulhat, hogy adott időben konténerhiány miatt a megrendelést nem tudnak fogadni. Az érdeklődőktől azt kérik, hogy ebben az esetben egy későbbi időpontban telefonon ismét egyeztessenek munkatársaikkal.

A magunk részéről lehetőség szerint mindent megteszünk, hogy a felszabaduló kapacitások függvényében a beérkező igényeket minél rugalmasabban kielégítsük

– írja a cég, kérve egyúttal az érintettek megértését.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

konténer

debrecen

hiány

megrendelés