Rendkívüli! Orbán Viktor: Meghosszabbítjuk az árstopokat, a benzin marad 480

HelloVidék   
  Megosztom
Rendkívüli! Orbán Viktor: Meghosszabbítjuk az árstopokat, a benzin marad 480

Döntött a kormány, az élelmiszerár-stopot 2022. október 1-ig, a hitelmoratóriumot és a kamatstopot 2022. december 31-ig, a benzinárstopot 2022. október 1-ig meghosszabbítjuk.

Orbán Viktor friss Facebook posztban jelentette be, hogy a kormány fenntartja az árstopokat - szúrta ki a Pénzcentrum. E szerint az élelmiszerekre és a benzinre 2022. október 1-ig érvényben marad a hatósági ár, a hitelmoratórium és a kamatstop pedig év végéig marad fent.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

orbán

árstop