Váratlan dolgot húztak a Miss Balaton szépségei: fotókon a siófoki akció

HelloVidék   
  Megosztom
Váratlan dolgot húztak a Miss Balaton szépségei: fotókon a siófoki akció

Bár szinte minden percben a szombati döntőre készül a Miss Balaton 12 fős finalista gárdája, a lányok szabad délutánjukon együttesen látogattak el a Siófoki Állatvédő Alapítvány telephelyére, hogy együtt segítsenek az árva kutyusokon.

A Miss Balaton döntős lányai nem csak azt tanulják meg a felkészítő táborban, hogyan kell a színpadon vagy a kamera előtt tökéletesen mozogni, a szervezők szeretnék, ha azt is tudnák, királynőnek lenni felelősség, és a verseny által szerzett népszerűséget fontos jótékony célokat kitűzve is használni.

A verseny szervezői idén másfél millió forinttal támogatták a Siófoki Állatvédő Alapítványt, a támogatást a 12 döntős lány és a legutóbbi Miss Balaton győztes Balogh Eleni adta át a menhely munkatársainak. A lányok közös fotókat is készítettek az alapítvány négylábú védenceivel, így saját social media felületükön segíthetnek, hogy az árva kutyusok gazdára találjanak.

Sok szakmai tapasztalatot szerezhetnek a lányok idén nyáron, nagyszerű mentorok segítségével kapnak gyakorlatik képzést, legyen szó a kamera előtti mozgásról vagy éppen a helyes táplálkozásról. Szeretnénk azonban, ha megtapasztalnák azt az örömöt is, amit egy ilyen jellegű megmozdulás adhat. Biztos vagyok benne, hogy többen közülük néhány éven belül a hazai modellszakma elismert tagjai lesznek, szeretnénk, ha az az emberség és jóság, ami még most bennük van, egy életen át velük maradna. Ehhez pedig elengedhetetlenek ezek az értékes élmények is

- fejtette ki Lipcsei Betta, a Miss Balaton koordinátora.

Balogh Eleni 2019 óta a Miss Balaton regnáló királynője, de most szombaton, három év után tovább kell adni majd a koronát valakinek a 12 lány közül. A menhelyre is boldogan elkísérte őket, párjával néhány éve ők is otthont adtak egy kiskutyának. „A szívem szakad meg, amikor gazdátlan kutyákat látok, legszívesebben mindegyiket hazavinném” – árulta el a négylábú védenceket simogatva.

A Miss Balaton csapata által felajánlott pénzt a gondozásunkban lévő kutyák állatorvosi költségeire: műtétekre, ivartalanításra, oltásaira és chipezésére szeretnénk költeni. Évente közel 500 kutya kerül be hozzánk és tőlünk gazdához. Ez a támogatás egy havi teljes orvosi számlánkat fedezi, mely hatalmas segítség

- mondta el Vörös Zsuzsa, a Siófoki Állatvédő Alapítvány elnöke.

A Miss Balaton augusztus 13-i, balatonfüredi döntőjének élő közvetítése 21:30-tól online bárki számára megtekinthető. További információk a Miss Balaton social media felületein és a www.missbalaton.hu-n.

Címlapkép, fotók: Miss Balaton/Sajtó

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miss balaton

kutyamenhely

siófok

siófoki kutyamenhely