Egyre több a rászoruló: hajléktalanok mellett kisnyugdíjasok álltak sorba az ingyen ételért

HelloVidék   
  Megosztom
Egyre több a rászoruló: hajléktalanok mellett kisnyugdíjasok álltak sorba az ingyen ételért

150 adag ételt osztottak ki vasárnap a rászorulóknak Debrecenben. Kisnyugdíjasok, munkanélküliek és hajléktalanok jelentkeztek az ételért. A menü töltött káposzta volt, különféle péksüteményekkel. Az ételosztást a Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete szervezte, tudósított az RTL Híradó.

Hozzátették, bármilyen felajánlásnak örülnek, a várostól ugyanis nem kapnak támogatást tevékenységükhöz az RTL Híradó riportja szerint.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rászorulók

ételosztás

debrecen

civil szervezet

kéretlen figyelem debreceni nők közéleti egyesülete

nélkülözők