Ez volt Orbán Viktor bejelentése: mutatjuk a részleteket

Pénzcentrum   
  Megosztom
Ez volt Orbán Viktor bejelentése: mutatjuk a részleteket

Délután négy körül megtette rendkívüli bejelentését Orbán Viktor. Mint fogalmazott: a kormány elfogadta a Fidesz-frakció javaslatát arról, hogy nemzeti konzultációt indítson, és ezt meg is fogja tenni.

Tehát hamarosan újra számíthatunk ezekre a küldeményekre, de várhatóan online is ki lehet majd tölteni. Az már korábban kiderült, hogy a konzultációban az Oroszország elleni gazdasági szankciókról kérdeznek majd.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

orbán vikor

bejelentés

nemzeti konzultáció

pénzcentrum