Ilyet se tervezett még az IKEA: kiderült, milyen nyitásra készül a vidéki nagyvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet se tervezett még az IKEA: kiderült, milyen nyitásra készül a vidéki nagyvárosban

Az IKEA Tervezési és Rendelési pont nyitását tervezi Debrecenben 2023. első félévében. Az itt dolgozó munkatársak lakberendezési tanácsadással segítik az érdeklődőket, valamint a rendelési folyamat kapcsán is támogatják a vásárlókat - áll a nagyáruház sajtóközleményében.


 

Az IKEA célja, hogy még elérhetőbb legyen a vásárlók számára és segítse őket a szebb hétköznapok megteremtésében a lehető legközelebb az otthonaikhoz. „Bízunk abban, hogy releváns tanácsokkal tudjuk segíteni az embereket otthonuk, vagy otthonuk egy részének berendezésében, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról, vagy további helyiségekről, melyeket szeretnének bebútorozni. Lakberendezési szakértő kollégáink személyre szabott ötletekkel, megoldásokkal és praktikus tanácsokkal tudják segíteni a vásárlókat abban, hogy a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésükre álló tereket” – mondta el Szabó Ágnes, a budaörsi IKEA áruházvezetője.

A vásárlók a helyszínen meg is tekinthetik a termékkínálat egyes elemeit, dekorációkat, hogy vethessenek egy pillantást a termékekere, illetve akár megtapinthassák, kipróbálhassák azokat. A Stúdióban lehetőség lesz arra is, hogy vásárlók segítséget kérjenek az online vásárlási folyamatban, és a megrendelt termékeket a legközelebbi Átvételi Pontra, vagy egyenesen otthonukba kérjék házhoz szállítással. A stúdió megnyitásának előkészületei és a toborzási folyamat már megkezdődött. A lehetséges nyitási dátumról az IKEA tájékoztatni fogja a vásárlókat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

ikea

bútoráruház