Figyelem: ezekben a kórházakban tilos a látogatás hétfőtől, ez az oka a korlátozásnak

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem: ezekben a kórházakban tilos a látogatás hétfőtől, ez az oka a korlátozásnak

Hétfőtől visszavonásig látogatási tilalmat rendeltek el a Békés megyei kórházakban az influenzaszerű tünetek számának emelkedése miatt. A korlátozásokat az intézmények honlapján tették közzé, írja az Index.

Az intézkedés a Békés Megyei Központi Kórház Gyulai és Békéscsabai tagintézményét, valamint az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet összes fekvőbetegosztályát érinti. Az intézkedés azokra nem vonatkozik, akik írásos igazolással, védőoltási könyvvel igazolják, hogy már legalább két hete felvették az idei influenza elleni, szezonális védőoltást.

Békés vármegye az ország egyik olyan térsége, ahol jelenleg a leggyorsabban terjed az influenza. A Nemzeti Népegészségügyi Központ csütörtökön közzétett heti jelentése szerint itt és Győr-Moson-Sopron vármegyében volt a legtöbb beteg. Az influenzaszerű megbetegedések emelkedése miatt először a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ valamennyi fekvőbeteg-ellátó egységében rendeltek el látogatási tilalmat, aztán pár nappal később a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházban rendeltek el részleges látogatási tilalmat, írják.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

látogatási tilalom

kórházak

békés megye

influenza