Több száz milliós beruházás Csornán: mutatjuk, mire költötték a pénz a vidéki településen

MTI   
  Megosztom
Több száz milliós beruházás Csornán: mutatjuk, mire költötték a pénz a vidéki településen

A csornai székhelyű Farkas Szerelvénygyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 334,66 millió forintos fejlesztéssel növeli hatékonyságát; a beruházáshoz 234,26 millió forintos, feltételesen vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Széchenyi Terv Plusz programban - közölte a társaság.

A vállalat képviselője elmondta, hogy az összegből korszerű gyártástechnikai sort alakítanak ki és növelik a munkavállalók informatikai kompetenciáit is. Beszereztek több új eszközt (megmunkáló központot, esztergákat, mérőgépet), valamint öt dolgozójuk részt vett egy 40 órás informatikai online képzésen.

A tájékoztatás szerint a fejlesztés a tiszafüredi telephelyen 2021. november 30-án kezdődött és 2022. december 15-én ért véget. A Farkas Szerelvénygyártó Kft. 1989-ben alakult, tevékenységi köre a szerszámgyártás, a precíziós fémmegmunkálás és az orvosi eszközök gyártása folyamatos minőségellenőrzéssel.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csorna

győr-moson-sopron megye

beruházás

hatékonyságnövelés

széchényi terv plusz