Ekkora pofátlanságot: elhunytak lakását fosztogatta a két halottszállító

MTI   
  Megosztom
Ekkora pofátlanságot: elhunytak lakását fosztogatta a két halottszállító

Lopás miatt közérdekű munkára ítélt a Székesfehérvári Járásbíróság két halottszállítót, aki Székesfehérváron munkavégzés közben ellopta egy elhunyt nő pénzét - tudatta a Fejér Vármegyei Főügyészség.

Azt írták, hogy a két férfi halottszállítóként dolgozott, és 2022. december 30-án megjelent az elhunyt nő elszállítására. A lakásban a vádlottakat az elhunyt testvére fogadta, aki korábban a nő kézitáskáját az abban lévő 100 000 forint készpénzzel együtt a lakás nappalijának kanapéján helyezte el.

Az egyik halottszállító ebből a táskából vette ki a pénzt, majd a zsebébe rejtette

- tették hozzá.

Ezt követően a vádlottak az elhunyt elszállításához szükséges teendőket elvégezték, majd a lakást elhagyva a pénzt elosztották egymás között

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lopás

székesfehérvár

hullaszállító

rablás

fosztogatás