Orbán Viktor: Nekünk kell intézkedéseket hoznunk, amelyek az infláció ellen működnek

Pénzcentrum   
  Megosztom
Orbán Viktor: Nekünk kell intézkedéseket hoznunk, amelyek az infláció ellen működnek

Többek között a családtámogatási rendszerek jövőbeli megvalósíthatóságáról is tárgyalt a kormány háromnapos kihelyezett ülésén - ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában.

Az infláció letörését nem a háború vége hozza el

- ismerte el Orbán Viktor. Hozzátette, hogy nekünk kell olyan intézkedéseket hoznunk, amelyek az infláció ellen működnek.

Nekünk kell lebirkózni, fülön ragadni és megtaposni az inflációt

- fogalmazott a miniszterelnök.

Az infláció kapcsán jó pályán van az ország, de Orbán megfogalmazása szerint "nem a konkrét szám a fontos, hanem a csökkenési pálya". Hozzátette, hogy nem az év végére, hanem akár hamarabb, 1-1,5 hónappal korábban is összejöhet az egy számjegyű infláció.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

orbán viktor

infláció

családtámogatás