Dílereket fogtak Nógrádban: sörfesztiválon akarták árulni a drogot

MTI   
  Megosztom
Dílereket fogtak Nógrádban: sörfesztiválon akarták árulni a drogot

Három kábítószer-terjesztőt fogtak el Nógrád vármegyében - közölte Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

Azt írták, az egyik férfit a Bercel-Csobánka pusztán megrendezett Sörfesztiválon ellenőrizték szombaton. A nagykőrösi lakos a gyanú szerint a többnapos rendezvényen akart kábítószert értékesíteni:

Másfél órával később a balassagyarmati rendőrök a város belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban ülő három drégelypalánki lakost. A ruházatátvizsgálás során mindegyik férfinél kábítószergyanús, kristályos anyagot találtak: a 24 éves sofőr két, alufóliába csomagolt pakkot, egy 44 éves férfi 5 kis csomagot, míg egy 75 éves férfi 50 pakkot - összesen 9,5 gramm mennyiséget - kísérelt meg elrejteni a ruházatában. A bűnügyi technikus gyorstesztje ketamin jelenlétét valószínűsítette, amely kábítószernek minősül.

A rendőrök a gépjárműben tartózkodókat elfogták és előállították. A 24 éves férfit kábítószer-birtoklás, 44 éves és 75 éves társát kábítószer-kereskedelem kísérletének gyanúja miatt hallgatták ki. A két idősebb elkövetőt őrizetbe vették

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nógrád megye