Milliárdos beruházás: ultramodern gyógyszergyár épül ezen a vidéki településen

HelloVidék   
  Megosztom
Milliárdos beruházás: ultramodern gyógyszergyár épül ezen a vidéki településen

Összesen 3,5 milliárdos költségvetéssel gyógyszeripari beruházást és vállalatfejlesztést hajtanak végre Szegeden a jövő év végéig. A projekt egyik legizgalmasabb fejlesztése az a multifunkcionális épület lesz, amely képes lesz alkalmazkodni a legmodernebb technológiákhoz.

A GOODWILL PHARMA Nyrt. a következő 2,5 évben az ingatlanfejlesztéssel párhuzamosan a vállalat irányítási rendszer is modernizálásra kerül. A Program 2022. nyarán startolt és 2023. őszén ismét jelentős és látványos fázishoz érkezett.

A cég székhelyén létesített ingatlan ünnepélyes átadására 2023. október 5-én „A Goodwill Pharma stratégiai fejlesztése” című projektrendezvény keretében került sor, melyet az Építési és Közlekedési Minisztérium vezetője, Lázár János miniszter úr nyitott meg.

A MMP a cég hosszú távú stratégiájának következő innovatív állomása, amely a közelmúltban tőzsdére bejegyzett részvénytársaság egészére hatással lesz és az általa kitűzött desztinációk elérésének újabb mérföldköve.

A projekt illeszkedik a MMP küldetéséhez, melynek célja, hogy világviszonylatban is versenyképes magyar vállalatok jelenjenek meg a globális piacon, és emellett elősegíti a térség fejlődését.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

beruházás

szeged

gyógyszeripar