Gigaberuházás Borsodban: több mint 150 millió forintból újult meg az encsi piac

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Borsodban: több mint 150 millió forintból újult meg az encsi piac

Megújult az encsi piac, a 150,99 millió forintos beruházás költségeit európai uniós és hazai forrás fedezte - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei város polgármesteri hivatala.

A tájékoztatás szerint a projektben felújították a piac alsó és felső szintjét, parkosították a területet, amelyen közvilágítást és térfigyelő rendszert építettek ki. Mosdót és raktárépületet létesítettek, emellett huszonhét új parkolóhelyet és egy új, nyolc férőhelyes kerékpártárolót alakítottak ki.

A projektben több mint hétszáz négyzetméternyi útburkolatot újítottak fel, több mint ezer négyzetméternyi területet aszfaltoztak le, emellett a megújult piachoz húsz új utcabútort is beszereztek

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

encs

piac

borsod-abaúj-zemplén megye

piacfelújítás