Fellélegezhetnek a helyiek: több száz millió forintból újult meg a bekötőút

MTI   
  Megosztom
Fellélegezhetnek a helyiek: több száz millió forintból újult meg a bekötőút

Felújították a Békés vármegyei Hunyán a bekötőutat a Magyar Falu Program 350 millió forintos támogatásából - tájékoztatott Dankó Béla országgyűlési képviselő.

A burkolatot 2911 tonna aszfalt felhasználásával javították ki, amivel az 560 lakosú község közlekedési helyzete jelentősen javult.

Dankó Béla a közösségi oldalára feltöltött videóban elmondta, a Magyar Falu Programból nemcsak a települési önkormányzatok tudnak fejleszteni; ezt a beruházást a Magyar Közút NKft. valósította meg saját beruházásban a program támogatásából.

A cél itt is az, hogy az emberek helyben maradását segítsék minél inkább elő

- jegyezte meg a politikus.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

felújítás

békés megye

hunya