Itt a bejelentés: ezzel a két üzletlánccal bővült a nyíregyházi bevásárlóközpont

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: ezzel a két üzletlánccal bővült a nyíregyházi bevásárlóközpont

Megnyitotta kapuit a Korzó Bevásárlóközpontban a TEDi, és a KFC étteremlánc is Nyíregyházán. A két új márka tovább szélesítheti a Korzó üzletkínálatát, és hozzájárulhat a vásárlási élmény növeléséhez.

Két újabb üzlettel bővült a Korzó bevásárolóközpontban az adventi időszakban. A nyíregyházi üzletlánc egy gyorsétteremmel és egy lakásfelszerelés és dekorációs termékeket kínáló üzlettel gyarapodott.

A kettős üzletnyitás a 2023-as évünk megkoronázása, nagyon büszkék vagyunk, hogy a KFC-vel és TEDi-vel tudjuk bővíteni a Korzó Bevásárlóközpont éttermi és lakásfelszerelési kínálatát. A nyár végi Mohito nyitással együtt idén 3 kimagasló minőségű nemzetközi márka érkezése mutatja, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben is sikerül bérbeadási céljainkat elérni, amellyel reményeink szerint a Korzó még vonzóbb célponttá válik vásárlóink körében

- mondta Schönhauer Andrea, a Korzót üzemeltető SES Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A KFC csirkére specializálódott nemzetközi étteremhálózat, a világ egyik úttörő gyorsétteremlánca. Több mint 70 éve tartó sikerét a 11 fűszer keverékét tartalmazó eredeti receptjének köszönheti, amelyet Harland Sanders alkotott meg hosszú évek során. Az ételeket, köztük a híres KFC Kosarakat friss, gondosan válogatott csirkehúsból készítik. A Korzó Bevásárlóközpontban nyitó étterem a hálózat 93. étterme Magyarországon.

A TEDi üzleteiben meglepően széles a választék: legyen szó dekorációról, írószerről, party-kellékekől, háztartási cikkekről, drogériacikkekről, hobbi- és művészellátásról, állatkellékekről, játékokról, textíliákról, kiegészítőkről - a TEDiben mindent egy fedél alatt megtalálhat a vásárló, és inspirálódhat a változatosság, az aktuális trendek és a menő kütyük által. A Korzó Bevásárlóközpontban most nyíló üzlet a TEDi 20. üzlete Magyarországon.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

nyíregyháza

kfc

tedi