Megszólalt Orbán Viktor: erre költenék az uniós forrásokat

Pénzcentrum   
  Megosztom
Megszólalt Orbán Viktor: erre költenék az uniós forrásokat

Orbán Viktor szerint jövőre várhatóan 5-6 százalék lesz az éves infláció Magyarországon, és a növekedés is az egyik legjobb az unióban. A miniszterelnök szerint a pedagógusbérek fejlesztésére megy majd az uniós források egy része.

A miniszterelnök a Kossuth Rádióban arról is beszélt, hogy a magyar gazdaság az EU-s források nélkül is vígan megvolt, mert annak ellenére is sikerült javítani a teljesítményen, hogy csak most oldják fel a források befagyasztását - erről beszélt ma reggel Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban - írja a Pénzcentrum.

Orbán Viktor szerint az EU-s pénzeknek szerinte már rég meg kellett volna érkezniük, a magyar gazdaság volt annyira erős, hogy ennek a hiányát is elviselje. Szavai szerint ahogyhogy korábban meg is ígérték, valóban a pedagógusbérek fejlesztésére megy majd a források egy része.

Persze azért ha pénzt kapunk, az elől nem kell elugrani, mert hiszen ami jár, az jár. Abból majd eldönthetjük, hogy mekkora rész megy pedagógus-béremelésre, mennyi megy a kisvállalkozások fejlesztésére, és mennyi megy energetikai korszerűsítésre

- fogalmazott Orbán Viktor, amikor erről kérdezték.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

orbán viktor

pedagógus

unió