Cirkuszi szökevény szabadlábon: fellépése helyett sétálni ment a kétpúpú teve

HelloVidék   
  Megosztom
Cirkuszi szökevény szabadlábon: fellépése helyett sétálni ment a kétpúpú teve

Csütörtök délután Lajosmizsén, a Berénybenei úton kétpúpú tevét láttak. Az állat az út szélén sétált, nem zavartatva magát a mellette elhaladó autóktól.

Az autósokat igencsak meglepte az a kétpúpú teve, ami az út szélén sétált csütörtök délután Lajosmizsén. Azt nem tudni, hogy hová tarthatott az állat, de látszólag a mellette elhaladó autók egyáltalán nem zavarták sétája közben, írja a Baon.hu.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy kaptak bejelentést, miszerint a teve egy cirkusztól szökött el, de mire a rendőrök a helyszínre értek, az állatot befogták a gondozók.

Nem ez volt az első eset a megyében: két éve a kecskeméti Petőfiváros környékén sétálgatott egy cirkuszi teve az utcán, korábban pedig egy másik cirkusz kecskeméti vendégszereplésekor két oroszlán szökött ki a ketrecből.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

teve

bács-kiskun megye

lajosmizse

állat