Letarolta a szeles idő Szabolcs megyét: így pusztított a vihar

HelloVidék   
  Megosztom
Letarolta a szeles idő Szabolcs megyét: így pusztított a vihar

Viharos szél vonult át Szabolcs-Szatmár-Bereg megye fölött. Az kellemetlen időjárás ráadásul sok helyen tett kárt a lakóházak tetőrendszerében. Rengeteg munkája volt a tűzoltóknak. A szon.hu készített összefoglalót a viharkárokról.

A csütörtöki szél megbontotta egy tiszakerecsenyi melléképület tetejét az Árpád utcában. A sérült tető a szomszéd házat és kerítést veszélyeztette. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a lemezek és a korhadt tetőszerkezet eltávolítását dugólétrával és kéziszerszámokkal végezték el, majd a helyi polgármesteri hivatal által biztosított fóliával fedték le ideiglenesen a melléképületet

- számolt be róla a portál.

Egy záhonyi lakóház tetőszerkezetét is megbontotta a szél tegnap. A helyi hivatásos tűzoltók kihúzós létra és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt

- közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vihar

szél

viharos idő

viharos szél

szélvihar