Az egész országra kiadták a figyelmeztetést: támad a köd és jönnek a mínuszok

HelloVidék   
  Megosztom
Az egész országra kiadták a figyelmeztetést: támad a köd és jönnek a mínuszok

Párás, ködös reggelekre, napközben pedig borongós időre számíthatunk, aztán a folytatásban...

Vasárnap a ködös, párás reggel követően többfelé lesz napos a délután. A köd és az alacsony szintű rétegfelhőzet a nyugaton és északkeleten ragadhat be. Itt néhol szitálás, ködszitálás előfordulhat. Gyenge, mérsékelt lesz a délies szél Délután 5 és 13 fok között alakul a hőmérséklet, olvasható az Időkép előrejelzésében.

Hétfőn is párás, ködös lesz a reggel, napközben pedig borongós időre számíthatunk. Gyenge eső több helyen, elsősorban délnyugaton alakulhat ki. Nyugaton megélénkülhet az északi szél. Hajnalban -3, +4 fokot mérhetünk. A legmagasabb hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

Kedden kitisztul felettünk az ég, túlnyomóan napos idő várható, csapadék nem lesz. Többfelé élénk, helyenként erős lesz az északias szél. Napközben 6-11 fokra van kilátás.

Szerdán országszerte fagyni fog, az északi, északkeleti tájakon több helyen -5 fok alá csökkenhet a hőmérséklet. Pára-, ködfoltokra is készülni lehet. Napközben a sok napsütés mellett 4-8 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön már megnövekedhet a fátyolfelhőzet, de számottevő csapadék nem valószínű. Helyenként feltámadhat a délkeleti szél. Napközben 3-13 fokra van kilátás, délen, délkeleten mérhetjük a magasabb értékeket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

köd

hideg idő