Hoppá, még 23 fok is lehet: melegszik az idő, de mi vár ránk a hétvégéig?!

MTI   
  Megosztom
Hoppá, még 23 fok is lehet: melegszik az idő, de mi vár ránk a hétvégéig?!

Ma az előrejelzések szerint csütörtökön a Dunától keletre kezdetben még többfelé, délután már csak elszórtan fordulhat elő eső, zápor. Egy-egy zápor a Duna vonala mentén is előfordulhat. A folytatásban aztán...

Csütörtökön a Dunától keletre kezdetben még többfelé, délután már csak elszórtan fordulhat elő eső, zápor. Egy-egy zápor a Duna vonala mentén is előfordulhat. Napközben nyugat felől egyre nagyobb területen szakadozik fel a felhőzet, süt ki a nap. Élénk, erős lesz az északias szél, de néhol egy-egy viharos közeli széllökés is előfordulhat. Délután 16 és 20 fok között alakul a hőmérséklet, a csapadékosabb, felhősebb keleti tájakon lesz hűvösebb - írta az Időkép mai előrejelzésében.

Pénteken a napsütést időnként gomolyfelhők zavarhatják meg, de csak egy-egy helyen fordulhat elő átmenetileg jelentéktelen zápor. Sokfelé élénk, néhol esetleg erős lesz az északi-északkeleti szél. Éjjel 2-8 fokig hűl le a levegő, de a hidegebb északi völgyekben gyenge fagy is előfordulhat. Délutánra 17-21 fok közé melegszik a levegő.

Csak néhol élénkülhet meg átmenetileg a szél. Ismét hűvös lesz a hajnal, a legmagasabb hőmérséklet pedig 18 és 22 fok között alakul.

Vasárnap a napsütést gomolyfelhők zavarhatják, délen, délnyugaton elszórtan elszórtan zápor, egy-egy zivatar is kialakulhat. A keleties szél többfelé élénk lehet. A maximumok 19 és 23 fok között alakulnak. Hétfőn több tájegységünkön alakulhat ki elszórtan zápor, zivatar. Délután 18-23 fokra van kilátás.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés