Figyelem, országos riasztást adtak ki: drámai fordulatot vesz az időjárásunk

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, országos riasztást adtak ki: drámai fordulatot vesz az időjárásunk

A mai nap nemcsak heves zivatarokra kell számítani, jégeső is eshet, és károkat okozhat az erős (60-80 km/órás) szél. Viszont van egy jó hírünk is, szerdára elvonul a hidegfront, sok napsütésre, száraz időre számíthatunk. Többfelé élénk, az ország keleti részén erős lesz az északi-északkeleti szél. A friss hajnalt 19-25 fokos délután követheti.

A mai nap egy hidegfront hatására többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok, amelyeket elszórtan felhőszakadás, jégeső és viharos széllökés kísérhet. Emellett rövid napos időszakokra is számíthatunk. Az északi, északnyugati szél sokfelé élénk, északkeleten és a Dunántúlon erős, északnyugaton zivatartól függetlenül viharos lehet. Napközben 21-28 fokot mérhetünk, a záporokat, zivatarokat követően rövid idő alaltt több fokot hűlhet a levegő - írta az Időkép.

Szerdára elvonul a hidegfront, sok napsütésre, száraz időre számíthatunk. Többfelé élénk, az ország keleti részén erős lesz az északi-északkeleti szél. A friss hajnalt 19-25 fokos délután követheti.

Csütörtökön napos, száraz időre számíthatunk. Nyugaton, északnyugaton élénk, helyenként erős lesz a délies szél. Meglehetősen hűvös lesz a reggel, az északi völgyekben gyenge fagy sem kizárt. Napközben 23 és 28 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken változóan napos-felhős időre van kilátás, egy-egy futó zápor legfeljebb csak a nyugati határhoz közeli tájakon fordulhat elő. Az élénk déli-délnyugati szélben 27-32 fokot mérhetünk. Szombaton nyári melegre, de szeles időre van kilátás, elszórtan záporok, zivatarok kialakulhatnak a napos időszakok mellett.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

zivatar

eső

figyelmeztetés

meterológia