Brutális hét vár ránk: kibírhatatlan kánikula közeleg, de már látni a végét

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális hét vár ránk:  kibírhatatlan kánikula közeleg, de már látni a végét

Csütörtökön már 34 és 39 fok közötti maximumokra van kilátás, azonban pénteken záporokkal, zivatarokkal, erős széllel hidegfront érkezik, de előtte keleten még kitart a forróság.

Az Időkép előrejelzése szerint hétfőn a napsütést több helyen zavarhatják meg gomolyfelhők. Egy-egy zápor, zivatar átmenetileg elsősorban a Dunától keletre és a középső tájakon fordulhat elő elszórtan. A déli-délnyugati szél többfelé megélénkülhet. Délután 30-35 fokra van kilátás.

Kedden a napos idő mellett elszórt záporok, zivatarok ismét kialakulhatnak. Több helyen megélénkül a nyugati-északnyugati szél. Melegszik az idő, a csúcshőmérséklet 31 és 36 fok között alakulhat.

Szerdán sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Említésre méltó csapadék nem valószínű. A szél is többnyire mérsékelt marad, csak néhol lehetnek élénk széllökések. Napközben 32 és 36 fok közé melegedhet a levegő.

Csütörtökön 34 és 39 fok közötti maximumokra van kilátás. A déli-délnyugati szél többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős lehet. Délután egyre nagyobb területen megnövekszik a felhőzet, de csak kevés helyen alakulhat ki gyenge zápor, esetleg zivatar. Pénteken záporokkal, zivatarokkal, erős széllel hidegfront érkezik, de előtte keleten még kitart a forróság.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hőség kánikula

időjárás