Vigyázat, rossz látási viszonyokra van kilátás: így alakul a hétvége időjárása

HelloVidék   
  Megosztom
Vigyázat, rossz látási viszonyokra van kilátás: így alakul a hétvége időjárása

Az ország nagy részén tartósan ma és holnap is borult, párás idő várható, a látási viszonyok a délelőtti órákban csak lassan javulnak. A rétegfelhőzet esetleges felszakadozása és ezáltal némi napsütés legnagyobb eséllyel a Dunántúlon valószínű.

Legfeljebb szitálás alakulhat ki. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 12 fok között várható, de néhol alacsonyabb értékeket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 11 és 15 fok között alakul, de ahol átmenetileg kisüt a nap, ott ennél pár fokkal melegebb lesz

- írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Síkvidéken ma este, éjjel ott, ahol napközben hosszabb időre kisütött a nap, ismét tartós, helyenként sűrű képződésére számíthatunk (leginkább Dunántúl nyugati kétharmadán, illetve a Dél-Alföld nyugati részén). Vasárnap napközben a köd újfent egyre többfelé ritkul, illetve rétegfelhőzetté alakul át.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás-előrejelzés

köd

párás idő