Korábban érkezhet a havazás: már holnap erre számíthatunk ezen a vidéken

HelloVidék   
  Megosztom
Korábban érkezhet a havazás: már holnap erre számíthatunk ezen a vidéken

Lehet, hogy péntekig sem kell várni az első hópelyhekre, és már csütörtökön megérkezhet az első havazás az Északi-középhegység magasabb hegycsúcsaira. Az északkeletről magasban beszivárgó fagyos légtömeg már ezen a napon átfedésbe kerülhet az északkeleten lévő gyenge csapadékzónával.

- írja az Időkép.

Bár jelentős havazásra kicsi az esély holnap, pénteken sokkal komolyabb hóesésre van kilátás az északi, északkeleti tájakon.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

havazás

tél

északi-középhegység

időjárás

időjárás-előrejelzés