Kiadták a figyelmeztetést: brutális szél, eső várható ezeken a területeken

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: brutális szél, eső várható ezeken a területeken

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint, csütörtökön napközben az északnyugatira, nyugatira forduló szelet helyenként (főként záporok környezetében, illetve a hegyekben) > 60-70 km/h lökések is kísérhetik. Pénteken az esti óráktól elsősorban a nyugati, délnyugati országrészben tartós, sűrű köd alakulhat ki. Északkeleten az év első zivatara sem teljességgel kizárt.

Orvosmeteorológia szerint, a hazánk fölött csütörtökön áthaladó hidegfrontot követően péntek estig még hideg fronthatás várható, estétől azonban már meleg fronthatásra kell készülni. Ezek a hatások a vegetatív idegrendszerünket paraszimpatikus irányba tolják el, ezért csökken a szervezet energiaforgalma, alapanyagcseréje, lassul a légzés és a keringés, valamint az izomtevékenység is a legszükségesebbre csökken le. Fejfájásra, erősödő migrénre is számítani lehet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

előrejelzés

időjárás

időjárás előrejelzés