Brutális kínzás: évekig éltek fogságban a kutyák, sötét pincébe zárták őket

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális kínzás: évekig éltek fogságban a kutyák, sötét pincébe zárták őket

Több évig tartottak fogságban kutyákat Tiszakécskén. Az állatokat egy ház pincéjében éltek, most, hogy kiszabadították őket szokniuk kell a levegőt és a fényt. Az RTL Híradója szerint egy asszony már nem tudja ellátni az édesanyja és a nagymamája által befogadott, és részben a pincében tartott kutyákat. Az önkormányzat és civil szervezetek sem akarták befogadni az állatokat. Végül a Mentsvár Alapítvány segített.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kutyák

kutyatartás

állatkínzás

tiszakécske