Szomorú történet: letépte karját a munkagép, most lakását is elveszti a tiszaújvárosi nő

24.hu   
  Megosztom
Szomorú történet: letépte karját a munkagép, most lakását is elveszti a tiszaújvárosi nő

Elárverezték annak a tiszaújvárosi anyukának a lakását, aki azért nem tudta fizetni a hitelét, mert letépte a karját egy rossz tésztagép és nem tudott dolgozni. Az asszonynak egy hete van arra, hogy elhagyja az otthonát - írja a 24.hu.

Magyari Beáta 2015 nyarán szeretett volna egy kisebb darab nyers tésztát leszedni a munkahelyén a tésztagép széléről, azonban a gép elkapta az ujját, a forgófej tüskéje pedig átszúrta a tenyerét, majd a masina leszakította a kezét. A nő életét teljesen tönkretette a baleset, az elsőfokú bíróság ítélete szerint Magyari Beáta két főnöke okolható a balesetért. A nő elvesztette a munkáját, emiatt nem tudta fizetni a devizaalapú lakáshitelének törlesztőrészleteit.

Annak idején 6,2 milliót követelt tőlem a bank. Mivel nem tudtam kifizetni, ezért átadták a követeléskezelőnek. Az adósság 8 millió 800 ezerre nőtt két év alatt. Június végén a végrehajtók elárverezték a lakást. 8 millió 400 ezerért, azaz nagyon ár alatt. Ez azt jelenti, hogy nemcsak elveszítjük a lakásunkat, de félmillió forintos tartozásunk is marad

– mondta Magyari Beáta a lapnak, aki azt is közölte, hogy egy hete van elhagyni az otthonát. Az asszony jelenleg egy önkormányzati ígéretben bízik, miszerint havi 25 ezer forintos bérleti díjért biztosítanának neki egy önkormányzati lakást.

Fotónk illusztráció.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

otthon

lakás

tiszaújváros

baleset

munkahelyi baleset

tésztagép

árverezés