Koronavírus: a debreceni férfi egyik kontaktja az új fertőzött

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: a debreceni férfi egyik kontaktja az új fertőzött

A Debrecenben élő brit férfivel hozható kapcsolatba az a magyar nő, akinél legutóbb kimutatták a fertőzést. Magyarországon vele együtt 13 koronavírusos betegről tudni most.

Már 13 koronavírussal diagnosztizált embert tartanak számon Magyarországon.

- közölték a kormányzati koronavírus-oldalon szerda reggel.

A tájékoztatás szerint a nő már napok óta a Szent László kórházban van elkülönítve. Az ő esetében is haladéktalanul megkezdődik a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

fertőzés

járvány