Koronavírus: arra kérik az egészségügyi dolgozókat, hogy maradjanak itthon

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: arra kérik az egészségügyi dolgozókat, hogy maradjanak itthon

Az operatív törzs felhívásában az áll, hogy a járványhelyzet idejére szüneteltessék vagy halasszák későbbi időpontra külföldi utazásaikat saját maguk, családjuk és a betegek élete, biztonsága és egészsége érdekében.

Az Operatív Törzs felhívást intézett a kórházak vezetőihez a kormányzati koronavírus-portálon. Azt kérik, hogy az egészségügyi és műszaki-gazdasági dolgozók a járványhelyzet idejére szüneteltessék vagy halasszák későbbi időpontra külföldi utazásaikat saját maguk, családjuk és a betegek élete, biztonsága és egészsége érdekében.

Arra kérjük a kórházigazgatókat, hogy hívják fel a dolgozóik figyelmét, hogy egészségük megőrzése nemzetbiztonsági érdek, hiszen a betegbiztonság és az egészségügyi ellátás biztosításához kiemelten fontosnak tartjuk az egészségügyi ellátó személyzet egészségének és munkaképességének megőrzését. Kérjük őket, hogy maradjanak most itthon, és legyenek elérhetőek!

- áll a felhívásban, amit Pintér Sándor belügyminiszter és Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere jegyzett.

Hétfő délelőttig a legfrissebb adatok alapján Magyarországon 9 fertőzöttet tartanak számon, 67-en vannak karanténban és 362 mintavétel történt meg a portál tájékoztatása szerint.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

operatív törzs

egészségügy

egészségügyi dolgozó

felhívás