Koronavírus: ezekben a vidéki kórházakban küzdhetnek a járvány ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: ezekben a vidéki kórházakban küzdhetnek a járvány ellen

A kiskunhalasi, 150 ember befogadására alkalmas konténerkórház mellett több vidéki városban kezelhetnek majd igazoltan koronavírus-fertőzött betegeket.

Korábban mi is megírtuk, hogy Kiskunhalason elkezdték építeni a 150 ember befogadására alkalmas konténerkórházat a koronavírus-járvány fertőzöttjei számára. A Népszava értesülései szerint hamarosan több vidéki kórházat is kijelölnek arra a célra (a Dél-pesti Centrum kórház Szent László telephelye mellett), hogy fogadják a koronavírusos betegeket.

A lap úgy tudja,

  • Miskolcon a megyei kórház Semmelweis tagkórháza,
  • Szekszárdon a megyei kórház,
  • az ajkai városi kórház
  • és a kiskunhalasi városi kórház

látja majd el az igazolt fertőzötteket.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kórház

vidék

járványkórház