Fontos változás: a patikák után a postákat is elérte a korlátozás

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás: a patikák után a postákat is elérte a korlátozás

Arcmaszkot és gumikesztyűt kapott hétfő reggel minden olyan postai dolgozó, akinek közvetlen ügyfélkapcsolata van, és egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik.

Védőeszközöket kapnak a munkájukból kifolyólag veszélyeztetettebb postai munkatársak a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása miatt, írja honlapján a Magyar Posta Zrt.

Elrendelték a kézfertőtlenítők használatát és a fokozott takarítás után védőfelszerelések kiosztását, alkalmazását is. A maszkokat a kézbesítők, a postai ügyintézők és a csomagkézbesítők kapják, a kiosztott védőfelszerelések utánpótlása folyamatos lesz.

Március 16-tól a várakozásra is új szabályokat hoztak, hasonlóan a gyógyszertárakhoz. Eszerint

A küldemények kézbesítése és a postai kifizetések, például a nyugdíj és a családtámogatások kézbesítése folyamatos.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

posta

létszámkorlát

járvány

ügyféltér

maszk

gumikesztyű