Koronavírus: Bálint gazda önkéntes karanténba vonult, nagyon félti a család

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: Bálint gazda önkéntes karanténba vonult, nagyon félti a család

Már elmúlt 100 éves, de nagyon nehezen viseli a bezártságot, és azt, hogy legfeljebb a ház körül tevékenykedhet egy ideig. Felesége azonban vasszigorral felügyel rá.

Bálint gazda, az ország kertésze már elmúlt 100 éves, ezért családja most különösen aggódik érte a koronavírus-járvány miatt. Otthoni karanténba parancsolták, felesége, Antónia pedig valóságos fegyőrré vált saját elmondása szerint, írja a Blikk. Bálint gazda nagyon nehezen viseli a bezártságot, és azt, hogy legfeljebb a ház körül tevékenykedhet egy ideig. Közelgő előadásait már mind lemondta.

Olyan vagyok magam is, mint az öreg almafa, szükség van még az árnyékára, a termésére, ezért szeretnek és vigyáznak rám

– mondta a lapnak. Arról is beszélt, mivel tölti az idejét.

Éppen a szőlőt metszem, kihasználom a jó időt. A karantén nélkül is sokan mondták, hogy pihenjek többet, de nem tudok. Már reggel a számítógépnél ülök, válaszolok a levelekre. Ezt most is megtehetem mindennap, de az utcára nem engednek a szeretteim, az unokáimtól és a dédunokáimtól is el vagyok tiltva. Telefonon beszélünk csak, így adjuk le a bevásárlólistát is. A fiúk mindent beszereznek, ami kell, aztán csak a kerítésre akasztják a szatyrokat. Nehezen bírom a bezártságot, de azt hiszem, szükséges a korom miatt

- részletezte.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bálint gazda

koronavírus

koronavírus-járvány

önkéntes karantén