Most virágzik a különleges növény: brutális bírságot kaphat aki leszedi + FOTÓ

MTI   
  Megosztom
Most virágzik a különleges növény: brutális bírságot kaphat aki leszedi + FOTÓ

Gyönyörű látványt nyújthatnak a szabadban nyíló virágok. Azonban érdemes alaposan tájékozódni mielőtt gyűjtögetni kezdenénk, mivel akár többszázezres bírságot is bezsebelhetünk egy-egy növény letépéséért.

Gyönyörű látványt nyújthatnak a szabadban nyíló virágok. Egyre színesebb a természet, így egy-egy kiránduláson, sétán csábító lehet egy pompás, friss csokorban hazavinni a tavaszt. Ki ne szeretné az étkező asztalon egy vázában csodálni a színes virágokat? Azonban érdemes alaposan tájékozódni mielőtt gyűjtögetni kezdenénk, mivel akár többszázezres bírságot is bezsebelhetünk egy-egy növény letépéséért.

A fotókon a Hósszúhetény közelében éppen virágzó bánáti bazsarózsa látható. A fokozottan védett növény eszmei értéke 250 ezer forint.

Fotó: MTI/Sóki Tamás

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

virág

növény

bazsarózsa

hosszúhetény

fokozottan védett fajok

védett faj

bírság