Most virágzik a különleges növény: brutális bírságot kaphat aki leszedi + FOTÓ

MTI   
  Megosztom
Most virágzik a különleges növény: brutális bírságot kaphat aki leszedi + FOTÓ

Gyönyörű látványt nyújthatnak a szabadban nyíló virágok. Azonban érdemes alaposan tájékozódni mielőtt gyűjtögetni kezdenénk, mivel akár többszázezres bírságot is bezsebelhetünk egy-egy növény letépéséért.

Gyönyörű látványt nyújthatnak a szabadban nyíló virágok. Egyre színesebb a természet, így egy-egy kiránduláson, sétán csábító lehet egy pompás, friss csokorban hazavinni a tavaszt. Ki ne szeretné az étkező asztalon egy vázában csodálni a színes virágokat? Azonban érdemes alaposan tájékozódni mielőtt gyűjtögetni kezdenénk, mivel akár többszázezres bírságot is bezsebelhetünk egy-egy növény letépéséért.

A fotókon a Hósszúhetény közelében éppen virágzó bánáti bazsarózsa látható. A fokozottan védett növény eszmei értéke 250 ezer forint.

Fotó: MTI/Sóki Tamás

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

virág

növény

bazsarózsa

hosszúhetény

fokozottan védett fajok

védett faj

bírság