Drasztikus helyzet a benzinkutakon: több mint tíz töltőállomás zárt be

HelloVidék   
  Megosztom
Drasztikus helyzet a benzinkutakon: több mint tíz töltőállomás zárt be

A nagymértékű üzemanyagár és kereslet csökkenés a benzinkutakra is jelentős hatással van. Az országban több mint 10 Shell töltőállomás függesztette fel munkáját és több helyen rövidítették a nyitvatartásokat.

A holtankoljak.hu szerint nagymértékben csökkent az üzemanyagok ára a koronavírus-járvány miatt. Az adatok alapján literjéért több mint 100 forinttal olcsóbban juthatunk hozzá, mint február végén. Az emberek kevesebbet utaznak, ezért nem kell annyit tankolniuk sem, ami a benzinkutakra is jelentős hatással van.

A portál az egyre több kút bezárásáról szóló információk alapján utánajárt az eseményeknek. A tapasztaltaikat összesítve kiderült, hogy az országban 13 Shell töltőállomás függesztette fel tevékenységét, amelyek között van fővárosi és vidéki kút is. A vidékiek esetében főként megyeszékhelyekről beszélhetünk, ahol 3 vagy akár 4 Shell állomás is működött korábban. Öt kút zárt be Budapesten. A pontos fővárosi és vidéki bezárt Shell-kutak listája a portál cikkében megtalálható.

A bezárások mellett drasztikusan megrövidült nyitva tartásokkal is találkozhatunk. Egyre kevesebb az olyan kút, amely éjjel-nappal nyitva van, valamint a korábban 20 és 22 óráig is működő állomások is sok helyen 18 órakor bezárnak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

shell

benzinkút

benzin

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány