Több mint 800 milliót kap Békés megye: erre költik a rengeteg pénzt

MTI   
  Megosztom
Több mint 800 milliót kap Békés megye: erre költik a rengeteg pénzt

Békés megyei projektek valósulhatnak meg több mint 800 millió forint értékben a Terület- és településfejlesztési operatív program keretében. Az összegből öt település pályázata kap, valamint nyolc már korábban támogatott projekt.

Több mint 800 millió forint értékben valósulhatnak meg Békés megyei projektek a megyei Terület- és településfejlesztési operatív program irányító hatóságának támogató döntése alapján. 797 millió forintot kap öt pályázat, amelyek közül kettőt az úgynevezett zöld város kialakítására, kettőt bölcsődei helyek létrehozására és bővítésére, egyet pedig turizmusfejlesztésre fordíthatnak a települések, Szarvas, Mezőgyán, Szabadkígyós, Battonya és Mezőhegyes.

Közölték továbbá, hogy nyolc, már korábban támogatott projekt 77 millió forint többlettámogatást kapott.

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

békés

békés megye

fejlesztés

pályázat