Több mint 800 milliót kap Békés megye: erre költik a rengeteg pénzt

MTI   
  Megosztom
Több mint 800 milliót kap Békés megye: erre költik a rengeteg pénzt

Békés megyei projektek valósulhatnak meg több mint 800 millió forint értékben a Terület- és településfejlesztési operatív program keretében. Az összegből öt település pályázata kap, valamint nyolc már korábban támogatott projekt.

Több mint 800 millió forint értékben valósulhatnak meg Békés megyei projektek a megyei Terület- és településfejlesztési operatív program irányító hatóságának támogató döntése alapján. 797 millió forintot kap öt pályázat, amelyek közül kettőt az úgynevezett zöld város kialakítására, kettőt bölcsődei helyek létrehozására és bővítésére, egyet pedig turizmusfejlesztésre fordíthatnak a települések, Szarvas, Mezőgyán, Szabadkígyós, Battonya és Mezőhegyes.

Közölték továbbá, hogy nyolc, már korábban támogatott projekt 77 millió forint többlettámogatást kapott.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

békés

békés megye

fejlesztés

pályázat